Best verkochte producten

Informatie

Ooye Vaar - Kraamkado met naam baby

Ooye Vaar - Kraamkado met naam baby

Kraamcadeaus

Bijna 20 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kraamcadeau's. Door de aanschaf van een borduurmachine kon ik ook zelf leuke illustratie borduren, op de kleding die ik maakte. Internet stond nog in zijn kinderschoenen, online betalen bestond nog niet en PrestaShop volgens mij ook nog niet. Met Front Page heb ik een website in elkaar gezet (met een beetje hulp van een buurman). Er waren nog niet zoveel aanbieders met geborduurde geschenken zoals tegenwoordig. Al snel kreeg ik mijn eerste bestelling, een baby badjas naar wens geborduurd met naam.

De jaren zijn voorbij gevlogen. Het internet is voller geworden, er zijn nu ontzettend veel aanbieders van geborduurde geschenken. Tussen al die webwinkels moet ik mijn plekje zien te behouden, gelukkig heb ik veel vaste klanten (bedrijven) die mijn geschenken nog steeds waarderen.

Sinds augustus heb ik deze webshop, gemaakt met PrestaShop. Hij is nog niet helemaal klaar maar tussen de opdrachten door werk ik er nog steeds aan. Bedrukken en stickers moeten o.a nog ingevuld worden.Ook deze artikelen kunnen naar wens gemaakt worden. Bestellen van deze producten kan wel al, stuur een mail naar ooyevaar@ooyevaar.com en geef uw bestelling door.

Mijn andere site WWW.OOYEVAAR.COM moet ik ook nog aanpassen. Het 1e wat ik daar moet doen is hem geschikt maken voor het mobiele netwerk. (Ja, te laat ik weet het, sorry Google)