Kraamcadeau idee

Kraamcadeau idee met naam

Een leuk kraamcadeau idee geborduurd of bedrukt door Ooye Vaar gemaakt naar uw wens. U kunt een cadeau met naam zelf ontwerpen, bepaal de kleur van het artikel, borduurgaren, lettertype en voeg eventueel een afbeelding toe. Ieder kraamcadeau met naam, logo of afbeelding geboortekaart wordt met zorg gemaakt in eigen Atelier.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Een gepersonaliseerd kraamcadeau is een favoriet cadeau bij de geboorte van een baby. De naam van het kindje wordt met zorg uitgekozen door de ouders. Een gepersonaliseerd kraamcadeau met baby naam is ook een altijd een zeer gewaardeerd cadeau. Een gepersonaliseerd cadeau is daarom leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Geef bv. een baby badjas of badcape met naam en logo of afbeelding geboortekaart.

Kraamcadeau idee met naam een origineel gepersonaliseerd cadeau

Subcategorieën

 • Badjas

  Een leuk kraamcadeau idee

  Een leuk kraamcadeau idee baby badjas met naam, logo of afbeelding geboortekaart geborduurd.

  Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau idee met logo of afbeelding geboortekaartje? Ooye Vaar Amsterdam maakt een geboortegeschenk naar wens voor u.

  Een geschenk met naam zal door de ouders zeker gewaardeerd worden, daar dit cadeau speciaal voor hun kindje gemaakt is. De naam van de baby en geboortekaartje worden door de ouders weloverwogen gekozen. Een kraamcadeau met de naam van hun kindje en/of de afbeelding van het kaartje zal daarom ook het favoriete kraamcadeau zijn.

  De badjasjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en 2 maten, ze zijn geschikt voor jongens en meisjes.

  Een baby badjasje is een bruikbaar en handig kraamcadeau. Een badjas houdt de baby lekker warm daarom wordt de badjas mee genomen naar het consultatiebureau of baby zwemmen. Maar ook thuis na het badderen is de baby badjas handig.

  Ontwerp zelf uw gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, tekst, logo of afbeelding geboortekaart.

 • Badcape / baby omslagdoek

  Badcape / omslagdoek

  Een badcape / baby omslagdoek is een praktisch cadeau en bruikbaar vanaf de geboorte. Leuk om te ontvangen als kraamcadeau maar ook een handig artikel om zelf aan te schaffen. Wikkel je baby in de badcape en houd je kindje lekker warm na het badderen.

  Badcape met naam geborduurd

  De badcape / omslagdoek met naam is een origineel kraamcadeau voor de geboorte van een jongen of meisje. De badcape zal altijd een van de favoriete kraamcadeaus zijn, zeker als deze gepersonaliseerd is met de babynaam en geboortedatum. Laat de badcape met naam en geboortedatum borduren naar eigen ontwerp.

  Zelf je kraamcadeau ontwerpen

  Maak je kraamcadeau uniek door zelf de badcape te ontwerpen met de naam en eventueel de geboortedatum van het pasgeboren kindje. Jij maakt het ontwerp van de badcape en laat de naam en geboortedatum borduren door Ooye Vaar Amsterdam.

  Ook is het mogelijk om op de badcape een afbeelding te borduren.

  Ik maak de badcape met een lettertype en borduur kleur naar wens, zo geef je een uniek gepersonaliseerd cadeau. De badcapes met capuchon zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, de maat is 80x80 cm.

  Badcape / omslagdoek:

  Badcape met naam

  Badcape met naam en geboortedatum

  Badcape met afbeelding

 • Lakentje

  Lakentje voor wieg of ledikant

  Lakentje geborduurd met naam, afbeelding of logo. Laat een uniek gepersonaliseerd cadeau maken, uw cadeau wordt naar wens gemaakt. 

  Een uniek kraamcadeau idee geschikt voor een pasgeboren jongentje of meisje. Een gepersonaliseerd cadeau wordt altijd zeer gewaardeerd door de kersverse ouders.

 • Goedkoop kraamcadeau

  Goedkoop kraamcadeau.

  Ben je opzoek naar een goedkoop kraamcadeau voor de geboorte van een jongen of meisje? Dan ben je bij Ooye Vaar Amsterdam aan het juiste adres. Een knuffel of een slab gepersonaliseerd met de babynaam is een leuk en goedkoop kraamcadeau om te geven bij de geboorte van een baby in je omgeving.

Er zijn 21 producten.

Item 1-12 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters