Borduren

Kraamcadeau met naam geborduurd.

Een gepersonaliseerd cadeau met naam, logo, afbeelding geboortekaartje of tekst.

Geef een kraamcadeau met naam geborduurd voor de geboorte van een baby. Een gepersonaliseerd cadeau voor de geboorte van een kindje zal zeker gewaardeerd worden. Maar ook een persoonlijk cadeau als huwelijkscadeau, verjaardag geschenk of cadeau voor een jubilaris zal in goede smaak vallen. Het geschenk wordt door ons met zorg gemaakt en gepersonaliseerd naar uw wens, de ontvanger zal uw cadeau zeer waarderen.

Een gepersonaliseerd cadeau is een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. 

Kraamcadeau met naam geborduurd. Gepersonaliseerd cadeau met naam

Subcategorieën

  • Kraamcadeau idee

    Kraamcadeau idee met naam

    Een leuk kraamcadeau idee geborduurd of bedrukt door Ooye Vaar gemaakt naar uw wens. U kunt een cadeau met naam zelf ontwerpen, bepaal de kleur van het artikel, borduurgaren, lettertype en voeg eventueel een afbeelding toe. Ieder kraamcadeau met naam, logo of afbeelding geboortekaart wordt met zorg gemaakt in eigen Atelier.

    Gepersonaliseerd kraamcadeau

    Een gepersonaliseerd kraamcadeau is een favoriet cadeau bij de geboorte van een baby. De naam van het kindje wordt met zorg uitgekozen door de ouders. Een gepersonaliseerd kraamcadeau met baby naam is ook een altijd een zeer gewaardeerd cadeau. Een gepersonaliseerd cadeau is daarom leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Geef bv. een baby badjas of badcape met naam en logo of afbeelding geboortekaart.

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters