Baby badjas met naam geborduurd een leuk Kraamcadeau idee
search
 • Baby badjas met naam geborduurd een leuk Kraamcadeau idee
 • Baby badjas met naam geborduurd
 • kraamcadeau met naam geborduurd een baby badjas met naam op borst
 • Gepersonaliseerd cadeau voor geboorte, baby badjas met naam geborduurd
 • kraamcadeau met naam Badjasje voor geboorte meisje
 • Badjas met naam op borst geborduurd
 • Baby badjas met naam geborduurd
 • badjas wit
 • badjas naturel
 • Badjas blauw voor jongen
 • Badjas roze voor meisje
 • Badjas mint
 • Badjas oker
 • Badjas grijs

BADJAS MET NAAM OP DE BORST

€ 22,00
Incl. BTW / Excl. verzendkosten

Baby badjas met naam geborduurd

Baby badjas met naam geborduurd op de linker borst. Ontwerp zelf een kraamcadeau met naam. De baby badjasjes met naam zijn verkrijgbaar in 2 maten 0/12 maanden en 1 tot 2 jaar en diverse kleuren. 

Klik op personaliseren om een uniek kraamcadeau met naam te maken.

PERSONALISEREN

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
 • Voer uw keuze in.
 • Voer uw keuze in.
 • Voer uw keuze in.
 • Voer uw keuze in.
 • Voer uw keuze in.
Kleur: Witte badjas
Grootte: 0/12 mnd
Geboortedatum: Nee
Geslacht: Jongen
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie of uw eigen bank

 

Gratis verpakt in folie met lint

  Rechtstreeks naar de ontvanger

met een kaartje aangeboden door:

Kraamcadeau met naam:

Baby badjasje met naam geborduurd.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau met naam geborduurd?

Kies dan voor een baby badjas met naam, het is een uniek gepersonaliseerd cadeau om te geven voor de geboorte van een jongen of meisje. 

Laat een gepersonaliseerd kraam-cadeau maken naar uw wens met naam van de baby geborduurd in lettertype naar keuze. Ook kunt u zelf bepalen in welke kleur de babynaam geborduurd moet worden. Een kraamcadeau met naam van de baby is een origineel geboortegeschenk als u op kraamvisite gaat of naar het kraamfeest. 

Kraamcadeau met naam geborduurd. 

Origineel kraamcadeau met naam geborduurd: baby badjas met naam en met datum geborduurd. Een badjas met naam is een uniek gepersonaliseerd geboortegeschenk. De badjasjes zijn verkrijgbaar in 2 maten en diverse kleuren. Het badjasje is fijn om te gebruiken na het badderen, baby zwemmen of om lekker warm in te blijven bij het consultatiebureau.

Gepersonaliseerd cadeau voor geboorte. 

Een gepersonaliseerd cadeau met naam, logo of afbeelding geborduurd wordt altijd zeer gewaardeerd door de ouders. De naam van de baby is met zorg uitgekozen daarom zijn ouders van een pasgeboren baby altijd heel blij met een persoonlijk kraamcadeau met naam voor de geboorte van hun kindje. Het badjasje zal een blijvende herinnering zijn aan de geboorte van hun baby. Maak een keuze uit een van de lettertypes en borduurkleur voor de naam zodat uw geboortegeschenk een origineel gepersonaliseerd cadeau wordt.

Baby badjas. 

De baby badjas is verkrijgbaar in diverse kleuren en in 2 maten. Maat 0 tot 12 maanden en 1 tot 2 jaar. Maak uw keuze tijdens het bestelproces.

Controleer voor over te gaan tot betaling de ingevoerde gegevens bij de link product-maatwerk.

Origineel Kraamcadeau / geboortegeschenk. 

De kersverse ouders worden vaak verwend met heel veel verschillende geboortegeschenken / kraamcadeaus die ze krijgen van familie, vrienden en bekenden. Het is dan ook best moeilijk om een origineel kraamcadeau / geboortegeschenk te vinden. Het is daarom leuk om te kiezen voor een origineel kraamcadeau met baby naam geborduurd. Een kraamcadeau dat bruikbaar is vanaf de geboorte en altijd bewaard kan worden, als herinnering is een zeer gewaardeerd cadeau. De meeste ouders krijgen veel geschenken op de groei, dan is het extra fijn als een geboortegeschenk bruikbaar is vanaf de geboorte van hun kindje. Bruikbare kraamcadeautjes zijn; slabbetjes, baby badjas, badcape / omslagdoek of een badhanddoek met naam geborduurd. Deze artikelen worden geborduurd met baby naam en/of afbeelding / logo.

Goedkoop Kraamcadeau.  

Zoek je nog een goedkoop kraamcadeau bij de baby badjas. Bestel dan een knuffelpoppetje / tutpop of een knuffel poes of hond erbij als extra kraamcadeautje. De knuffel wordt vaak gebruikt door de kindjes en hebben de kinderen op latere leeftijd de knuffel met naam nog steeds op hun kamer staan. Zo wordt je cadeau een leuk kraampakket, want bij Ooye Vaar wordt het geschenk gratis verpakt in folie met lint.

Geborduurd kraamcadeau met naam. 

Elk kraamcadeau wordt geborduurd met naam, afbeelding geboortekaartje, logo of een afbeelding uit het bestand van Ooye Vaar.

Wasvoorschriften van de leverancier

De Funnies baby textielproducten worden geweven van de fijnste natuur zuivere katoen. De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert. Omdat wij willen dat je baby opgroeit in een veilige omgeving worden tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. Was de producten eerst voordat je ze gaat gebruiken. Je wordt geadviseerd de babytextiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn. Dit bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. 

Textiel met gelijke kleuren wassen. Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het waslabel voor nadere instructies.

Baby badjas met naam

Datasheet

Materiaal
Badstof
Gepersonaliseerd
Kraamcadeau
Nieuw - Geborduurd kraamcadeau met naam