Badcape / baby omslagdoek

Origineel kraamcadeau

Een badcape / baby omslagdoek met naam is een praktisch kraamcadeau,  de badcape is bruikbaar vanaf de geboorte. Een leuk cadeau om te ontvangen als kraamcadeau maar ook een handig artikel om zelf aan te schaffen. Wikkel je baby in de badcape en houd je kindje lekker warm na het badderen.

Badcape met naam geborduurd

De badcape / omslagdoek met naam is een origineel kraamcadeau voor de geboorte van een jongen of meisje. De badcape zal altijd een van de favoriete kraamcadeaus zijn, zeker als deze gepersonaliseerd is met de babynaam en geboortedatum. Laat de badcape met naam en geboortedatum borduren naar eigen ontwerp.

Zelf je kraamcadeau ontwerpen

Maak je kraamcadeau uniek door zelf de badcape te ontwerpen met de naam en eventueel de geboortedatum van het pasgeboren kindje. Jij maakt het ontwerp van de badcape en laat de naam en geboortedatum borduren door Ooye Vaar Amsterdam.

Ik maak de badcape met een lettertype en borduur kleur naar wens, zo geef je een uniek gepersonaliseerd cadeau. De badcapes met capuchon zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, de maat is 80x80 cm.

Badcape / omslagdoek:

Badcape met naam

Badcape met naam en geboortedatum

Badcape met afbeelding

Badcape met naam geborduurd, leuk kraamcadeau idee

Actieve filters