Gepersonaliseerd cadeau

De kraam-cadeaus worden naar wens gepersonaliseerd met naam, geboortedatum,  bedrijfslogo of geboortekaartje. Een origineel en gepersonaliseerd kraam-cadeau wordt altijd gewaardeerd door de ontvanger. Het cadeau wordt speciaal gemaakt voor de ontvanger, er is moeite om een uniek geschenk te vinden voor een geboorte, jarige, jubileum of een andere speciale gelegenheid. Maak voor uw cadeau een keuze uit een van de artikelen, lettertypes en kleur borduurgaren, zo geef je een origineel cadeau.

Een persoonlijk cadeau maakt echt het verschil er is immers met zorg een geschenk uitgezocht. 

Maak een keuze uit:

- Baby badjas voor jongen of meisje

- Badcape / omslagdoek

- Lakentje voor wieg of ledikant

- Kraamcadeau rond 10 euro

Leuk kraam-cadeau idee

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau idee voor de geboorte van een jongen of meisje, een cadeau voor verjaardag, huwelijk, behalen van een rijbewijs of een geschenk voor een jubilaris? Bij Ooye Vaar Amsterdam slaag je voor een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Het cadeau dat je zelf hebt ontworpen, zal een blijvende herinnering voor de ontvanger zijn. Zo wordt een geschenk wel heel bijzonder. Kies jouw favoriete artikel en pas het aan naar jouw wensen. Heb je een speciale wens voor je cadeau neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw unieke geschenk.

Voor iedere gelegenheid is een persoonlijk en origineel cadeau te vinden. 

kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam geborduurd is altijd een leuk geschenk om te geven op het kraamfeest of als je op kraamvisite gaat. Een badcape met naam is leuk voor pasgeboren jongen of meisje, een badjasje met bedrijfslogo is een origineel kraamcadeau voor een collega die pas vader of moeder is geworden en een lakentje met de afbeelding van het geboortekaartje zal een blikvanger zijn in de babykamer. Het is ook mogelijk om de geboortedatum als extra regel te laten borduren. Een baby badjas of badcape met naam en geboortedatum is een geliefd cadeau bij de kersverse ouders.

Geborduurd cadeau

Ieder geborduurd cadeau wordt met zorg gemaakt in mijn eigen atelier in Amsterdam. Het is ook mogelijk om uw gepersonaliseerd cadeau af te halen of direct te laten versturen naar de gelukkige ouders, jarige, jubilaris of het bruidspaar. Op aanvraag wordt er een gratis kaartje aangeboden door: aan het geschenk toegevoegd.