Kraamcadeaus met naam

Kraamcadeau met naam geborduurd, een persoonlijk cadeau voor geboorte van een baby.

Ga je op kraamvisite of naar een kraamfeest? Geef dan  een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau.

Verras de kersverse ouders met een geborduurd kraamcadeau met baby naam! Ontdek de geboortegeschenken van Ooye Vaar Amsterdam.  Van zachte badjasjes tot schattige knuffels of lakentjes, allemaal zorgvuldig geborduurd naar wens. Personaliseer een cadeau met naam van de baby voor een blijvende herinnering. Geef een geschenk dat met zorg en aandacht wordt gemaakt. Bestel nu en maak de komst van het kleine wonder extra speciaal!

Een gepersonaliseerd kraamcadeau met baby naam is een uniek cadeau voor de geboorte van een jongentje of meisje. Ieder kraamcadeau wordt naar wens gepersonaliseerd met naam, geboortedatum, bedrijfslogo of afbeelding van het geboortekaartje in eigen atelier.

Zelf een kraamcadeau maken 

Zelf een kraamcadeau met naam maken, door een keuze te maken uit een van de artikelen, een lettertype en kleur borduurgaren voor de babynaam, zo geef je een uniek persoonlijk kraamcadeau.

Een persoonlijk kraamcadeau met naam staat hoog in de top 10 van leukste kraamcadeaus. 

Maak een keuze uit:

- Baby badjas voor jongen of meisje

- Badcape / omslagdoek

- Lakentje voor wieg of ledikant

- Kraamcadeau rond 10 euro

Persoonlijk kraamcadeau

Een persoonlijk kraamcadeau is altijd een leuk geschenk om te geven op een kraamfeest of als je op kraamvisite gaat. Een badcape met baby naam is leuk voor pasgeboren jongen of meisje, een badjasje met bedrijfslogo is een origineel kraamcadeau voor een collega die pas vader of moeder is geworden en een lakentje met de afbeelding van het geboortekaartje zal een blikvanger zijn in de babykamer. Het is ook mogelijk om de geboortedatum als extra regel te laten borduren. Een baby badjas of badcape met naam en geboortedatum geborduurd zijn leuke kraamcadeaus en bruikbaar vanaf de geboorte.

Geborduurd kraamcadeau met naam

Ik maak alle geborduurde kraamcadeaus in mijn eigen atelier in Amsterdam. Daar ik alles zelf maak is er veel mogelijk. Staat de gewenste borduurkleur of lettertype niet op de site geef die dan aan tijdens het bestelling bij opmerking.

Het inpakken van het kraamcadeau in folie is een gratis service. 

De meeste kraamcadeaus worden als brievenbus pakket verzonden. Het is ook mogelijk om uw kraamcadeau direct te versturen naar de gelukkige ouders. Daar wordt dan een gratis een aangeboden door kaartje bij gedaan. 

Het is ook mogelijk om de kraamcadeaus af te halen in het atelier.