Gepersonaliseerd cadeau

Met een origineel en gepersonaliseerd cadeau maak je een onuitwisbare indruk. Maak voor uw cadeau een keuze uit een van de artikelen, lettertypes en kleur borduurgaren, zo geef je een origineel cadeau.

Een persoonlijk cadeau maakt echt het verschil er is immers met zorg een geschenk uitgezocht. 

Leuk kraam-cadeau idee

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau idee voor de geboorte van een jongen of meisje, een cadeau voor verjaardag, huwelijk, behalen van een rijbewijs of een geschenk voor een jubilaris? Bij Ooye Vaar Amsterdam slaag je voor een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Het cadeau dat je zelf hebt ontworpen, zal een blijvende herinnering voor de ontvanger zijn. Zo wordt een geschenk wel heel bijzonder. Kies jouw favoriete artikel en pas het aan naar jouw wensen, er is veel mogelijk. Heb je een speciale wens voor je cadeau neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw unieke geschenk.

Voor iedere gelegenheid is een persoonlijk en origineel cadeau te vinden. 

kraamcadeau met naam

Voor de geboorte van een baby is een kraamcadeau met naam altijd een leuk geschenk om te geven op het kraamfeest. Een badcape met naam is leuk voor pasgeboren jongen of meisje, een badjasje met bedrijfslogo is een origineel kraamcadeau voor een collega die pas vader of moeder is geworden en een lakentje met de afbeelding van het geboortekaartje zal een blikvanger zijn in de babykamer.