Over Ooye Vaar

Wie is Ooye Vaar

Mijn naam is Yvonne Bogards, oprichtster en eigenaar van Ooye Vaar Amsterdam. Ik maak al ruim 20 jaar in opdracht geschenken met naam, illustratie of tekst. In eerste instantie ben ik begonnen met het maken van geborduurde kraamcadeaus. Daar kwamen al snel de huwelijkscadeaus en relatiegeschenken bij. Een aantal jaar geleden heb ik ook een plotter en een transferpers gekocht om textiel te kunnen bedrukken en stickers te maken. 

Ooye Vaar heeft vele vaste klanten, door de snelle levering en het behoud van goede kwaliteit blijven de klanten Ooye Vaar trouw.

Onze kenmerken zijn:

  • Producten van goede kwaliteit
  • Snelle levering
  • Uniek geschenken

cms-img

Cursus kleding maken in het atelier

Naast Ooye Vaar heb ik jaren naailes gegeven in diverse buurthuizen in Amsterdam. Toen de subsidies minder werden en de buurthuizen moesten sluiten, ben ik de naailessen gaan geven in mijn atelier in Amsterdam Osdorp. Op dinsdagochtend, dinsdag- en donderdagavond geef ik naailes. De cursisten maken naar wens en op eigen maten kleding. Zo dragen ze unieke en originele kleding, die nergens te koop is. De mooiste mode maak je tenslotte zelf. 

Op www.zelf-kledingmaken.nl staat meer informatie over de naaicursus.