Algemene Voorwaarden

Ooye Vaar is is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34114354.

Ooye Vaar

BTW ID. NL001605230B86
IBAN: NL05 INGB 0008250653

Adres: Ingelandenweg 1- 1069 WE - Amsterdam
Telefoon 0617162074
Email: ooyevaar@ooyevaar.com

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van  Ooye Vaar en afnemers/klanten van Ooye Vaar.

Bestellen

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webwinkel of per email. U gaat hiermee automatisch akkoord met onze voorwaarden. Indien u via email bestelt, ontvangt u van ons een bevestiging per email met de betaalinstructies. Bestellingen worden z.s.m. gemaakt en verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. De verzending wordt afgehandeld door Post.nl. De verzendkosten worden vooraf aan u doorgegeven en dienen door u (vooraf) betaald te worden.

Prijzen

De prijzen op de websites van Ooye Vaar zijn de actuele prijzen.(schrijffouten onder voor behoud). Indien de prijzen op de site schrijffouten bevatten, kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten, deze worden apart vermeld bij uw bestelling.

Levering

Ooye Vaar bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Indien u bijzondere vervoerswensen (verzekerd of een andere vervoerder) heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Ooye Vaar handelt de bestelling met bekwame spoed af. Bij vertraging ontvangt u hierover z.s.m. een bericht. U heeft dan het recht om uw bestelling zonder kosten te annuleren. Vindt die annulering niet binnen een week na de verzenddatum van ons bericht plaats, dan wordt u geacht met de vertraging in te stemmen. Na annulering ontvangt u de reeds betaalde kosten retour.

Indien de levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Ooye Vaar in overleg met u trachten een vergelijkbaar artikel te leveren.

Verzenden

Uw bestelling wordt door Post.nl verstuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet bezorgen of vertraging van de postbezorging. Kosten die gemaakt moeten worden voor het opnieuw verzenden van een product wegens een foutief opgegeven adres of omdat een pakket niet bezorgd of afgeleverd kan worden, zijn voor kosten van de koper. Het pakket wordt pas weer verzonden als de verzendkosten bij ons binnen zijn.

Betaling

U dient het totaalbedrag van uw bestelling vooraf te betalen, inclusief de berekende verzendkosten.

De betaling dient voor een snelle levering binnen 2 dagen overgemaakt te worden op NL05 INGB 0008250653 t.n.v. Ooye Vaar te Amsterdam o.v.v. het referentienummer of de artikel omschrijving. Bedrijven kunnen op rekening betalen.

Bedenktijd en Retourrecht van artikelen zonder naam, tekst of logo

U heeft het recht door Ooye Vaar geleverde artikelen binnen 14 werkdagen, na ontvangst van alle artikelen van uw bestelling, te retourneren in originele staat en originele verpakking, onder vermelding van de reden van retourzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Ooye Vaar de betaalde prijs, exclusief de verzendkosten van de verzending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retour ontvangst van de artikelen terug.

Wanneer de door Ooye Vaar  afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van artikel 14 dagen zijn teruggezonden, is retourneren niet meer mogelijk.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden

U heeft niet het recht door Ooye Vaar geleverde gepersonaliseerde artikelen (zoals alle geborduurde en bedrukte artikelen) na ontvangst te retourneren, omdat het een maatproduct is. Uitzondering hierop is echter indien Ooye Vaar een fout heeft gemaakt in de door u opgegeven tekst of naam. Dan kunt u ons het artikel kosteloos retourneren en ontvangt u het artikel met de juiste naam of tekst.

Eventuele schrijffouten of onvolledigheden in de door u zelf aangeleverde tekst worden niet kosteloos hersteld of  vervangen. Indien u in zo'n situatie het artikel met de juiste naam of tekst wilt ontvangen, mail ons dan voor een passende aanbieding.