Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen (ma t/m do) na ontvangst van uw betaling verzonden met post.nl als brievenbus pakket of standaard pakket met track en trace. De Levering is zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, indien er iets kwijt is geraakt bij Post.nl neem dan contact met ons op. Via de track en trace gegevens kunnen wij dan via Post.nl kijken waar het pakket is. Is het pakket echt kwijt dan kunt u het product opnieuw bestellen met korting, dit doen wij dan met u in overleg.

Op vermiste bestellingen zonder track en trace kunnen wij geen korting geven als deze kwijtraakt daar het niet te achterhalen is waar het pakket kan zijn.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden, maar passen wel in iedere normale brievenbus. Heeft uw brievenbus afwijkende maten bestel dan via de mail en geef aan dat uw bestelling als standaard pakket verzonden moet worden.

De levertijd van het pakket is afhankelijk van Post.nl.

U ontvangt een mail van ons als het pakket verzonden is.