Kraamcadeau idee

Kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam staats nog steeds in de top van favoriete kraamcadeaus die de kersverse ouders willen krijgen. Een leuk kraamcadeau idee is dan ook een geboortegeschenk met naam geborduurd. Het kraamcadeau zal ook een blijvend aandenken zijn aan de geboorte van hun kindje.

Een persoonlijk kraamcadeau is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Ontwerp zelf een kraamcadeau met naam.  Maak een keuze uit een van de artikelen, kies een lettertype en  eventueel een afbeelding. Alle geschenken worden naar wens gemaakt in mijn atelier in Amsterdam.

Klik op personaliseren om de lettertypes te zien en de borduurkleuren. Onthoud je keuze en vul deze in op het bestelformulier.

PERSONALISEREN

Geboortegeschenk van Ooye Vaar

Een geboortegeschenk met baby naam wordt bij Ooye Vaar Amsterdam met zorg gemaakt in eigen atelier. De kraamcadeaus worden verpakt in folie en in stevige verzenddozen verstuurd. Wil je het kraamcadeau afhalen in Amsterdam kan dat op afspraak.

Kraamcadeau idee Ontwerp een cadeau met naam geborduurd

Subcategorieën

  • Geborduurd kraamcadeau

    Kraamcadeau met naam geborduurd.

    Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, logo of afbeelding geboortekaartje

    Geef een kraamcadeau met naam geborduurd voor de geboorte van een baby. Een gepersonaliseerd cadeau voor de geboorte van een kindje zal zeker gewaardeerd worden. Het geschenk wordt in eigen atelier met zorg gemaakt en gepersonaliseerd naar uw wens. De ontvanger zal een persoonlijk cadeau zeer waarderen.

    Een gepersonaliseerd cadeau is een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. 

Actieve filters